jagofamiljen ♥

Alla inlägg under januari 2010

Av Heidi - 16 januari 2010 19:36

Alva går fram till T som sitter i babysittern, T slår ut med armarna och A utbrister:

-Varför vill inte syrran ha mig?!

Av Heidi - 15 januari 2010 14:29

I morgon bär det av till västerås, M har tid för synundersökning, äntligen har han fått ut tummen och ska skaffa sig nya briller...Me like!


Eftersom han är rakad på huvudet så tycker jag att han ska ha glasögon som markerar hans ansikte, han är så mycket finare i sånna glasögon mot dom han har nu, dom är nästan försmala så enligt mig ser det bara dumt ut, men jag är ju ingen expert men det är vad jag tycker.


Så han sa att nu får ta mej fan jag välja så att jag blir nöjd! Hihi. Men givetvis ska ju även han vara nöjd, jag får väl vara smakråd...med viss bestämmande rätt...Eller?!


Sen ska vi till kusinerna på landet eftersom E fyller nio på Måndag, det innebär att jag och min älskling har varit tillsammans i nio år på lördag...oj tänk vad det går fort när man har roligt.

Sen var det där med present det är ju inte det allra lättaste när dom börja bli lite äldre vad man ska handla, det är ju så mycket smidigare när dom är i A och T´s ålder. Eller när det är ens egna barn...


Ja så är det ju dop snart också för T så det är ju en del som ska fixas...massor med andra ord, bak hit och dit. Oja jag måste kolla dopklänningen, hoppas att pappa vet vart den är! Annars så blir det till att leta med ljus och lykta.


Fast jag har en trevlig nyhet också att om jag inte får jobb här i stan så får jag börja jobba dag på mitt förra ställe...det känns ju jätte skönt att veta. Jag hade inte pallat med att jobba kväll med två barn, och så var det inte alltid så trevlig att vara i från familjen nästan varenda kväll under veckorna. Sen kunde man ju inte sova bort morgonen och fm heller när man då hade A och ta hand om. Jag vill ju också vara med om badning och nattning, och jag tror att det skulle blir för mycket för M´s stackars nerver och ta hand om två helt själv när han har jobbat hel dag. Och det är så skönt för i sånt fall slipper jag kvällar helt inte ens på helgerna jobbar jag kväll. Men det skulle ju även vara skönt att jobba i stan och slippa pendla...Jaja få se jag ska ju inte börja jobba förens 1:a januari 2011.

Nehe ska kolla till dom sovande två.


//Heidi

Av Heidi - 15 januari 2010 14:22

I dag har det bara varit -5 grader  Det gillar vi. Så i dag har jag varit ute med illbattingarna. A drog och åkte bob omvartannat medans jag sköt runt T i vagnen, hon somnade på engång när jag la henne i vagnen. Det är synd att man inte går ut så ofta med vagnen eftersom det är så bökigt. Men jag får väl böka för det är det värt när man ser hur gott hon sover ute, så nu ligger hon i vagnen som står på balkongen.


Nu har A somnat på soffan, men jag förstår henne som hon sprang ute och så har hon varit vaken sen kl 6 i morse, det tar på dom små krafterna...Mitt hjärta  .


Vi bakade trolldegsfigurer tidigare i dag så nu står dom i ugnen och torkar så att vi kan måla dom, A tror att vi ska kunna äta dom sen...och hon skulle klara av det för hon tycker att degen är hur god som helst...Usch!



Av Heidi - 8 januari 2010 11:02

I dag är det så där kallt igen...Bidde ingen promenad nu på fm. Få se om det blir ngn med mor.

Jag har faktiskt legat i sängen tills nu det är lyx när M börjar jobba halv fyra, då brukar jag få ligga och slöa...men jag somnade.


Så nu sitter jag med en kopp kaffe och surfar lite, M hade t.om fixat maten så den är í ugnen.


Hoppas att det inte är s´å här kallt i morgon så att man kan vara ute länge. Hoppas hoppas.


Neheh ska surfa vidare.


//Heidi

Av Heidi - 7 januari 2010 21:30

I dag har jag varit lite deppad eftersom jag trodde att mitt liv var världens tråkigaste....Men efter ett par samtal och buhu och snyft så känns det bättre. Tack  


I morgon ska vi alla fall ut och gå lite, har inte varit ute nå nämnvärt mycket mer än i tisdags när jag var och handlade.


Det  händer inte så mycket som är värt att skriva ner i bloggen...


Jag har i alla fall en önskelista som gäller mig..  


1. Få tatuera mina två tattueringar..(Sen är jag nöjd)

2. Få gå på fotvård...åh så skönt det skuller vara

3. Få köpa en ny handväska oavsätt pris

4. Åka till ett spa och bara lulla bort hela dagen...


Tja det vore väl inte för mycket begärt om jag fick göra allt, men som sagt pengar behövs  


//Heidi


Ego

This is me


Jag är mamma till två illbattingar. När jag inte är hemma och är mammaledig så jobbar jag som undersköterska i hemtjänsten.

Jag bor i lägenhet tillsammans med min sambo och barnen förstås. På fritiden försöker vi att vara vid våran stuga så mycket vi h

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards