jagofamiljen ♥

Alla inlägg den 24 januari 2011

Av Heidi - 24 januari 2011 21:52

...det var vad som hände med denna måndag. vart sjutton tog den vägen. Cyklat runt i vanlig ordning, även varit i väg på min dagliga promenad med en tanta i 40 minuter. Hur bra som helst att jag inte behöver motionera på fritiden (den lilla jag har på vardagarna)


Trodde aldrig att jag skulle önska detta, men nu vill jag ha vår. trött på denna varannan dag kyla/tö.


Tillisen var ju på dagis i dag för första gången själv, nyfiken som jag är ringde jag till M och bad han ringa och kolla hur det gick för henne. Men det skulle han inte göra utan ville jag veta skulle jag få ringa själv. Ok då gör jag det fick han till svar, men då var jag tvungen att ringa till han och berätta hur det hade gått....Ja där ser man, kan inte ringa själv men informationen ska han ha reda på;)

Men det hade gått bra, till en början hade hon varit ledsen men det hade gått över. Och när jag ringde så var dom ute.


Och i dag hade vi fått brev om vart vi vill ha Algisen i skolan...hua hon ska redan börja skolan min lilla plutt. Vart tar tiden vägen, varför springer tiden i från en????? Nu måste jag verkligen börja ta vara på tiden men knoll och tott.


Och i morgon får jag LÖN, tänka sig först riktiga lönen på ett och ett halvt år. HYBRIS, nu är det massor som ska handlas hem:P Nejdå jag ska förvalta dom väl, min sambo står för shopandet, så sant som det är skrivet.


Nu är det mindre än en vecka kvar som jag ska åka buss, sen tar jag bilen eftersom tjejerna börjar dagis på allvar och jag ska lämna och hämta dom.

Algisen ska börja simskola på onsdag, och jag tror banne mig att hon kommer att lära sig att simma. Hon älskar ju vatten och envis som synden är hon också.


Nehe nu ska jag gå och duscha och lägga mig i sängen och försöka med att läsa lite innan det är dags att sova, måste ju upp halv fem i morgon bitti. Hmmm skulle vara skönt att få skjuts hem någon dag, men sån tur har man väl inte om man inte kör själv.

  

This is me


Jag är mamma till två illbattingar. När jag inte är hemma och är mammaledig så jobbar jag som undersköterska i hemtjänsten.

Jag bor i lägenhet tillsammans med min sambo och barnen förstås. På fritiden försöker vi att vara vid våran stuga så mycket vi h

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards