jagofamiljen ♥

Alla inlägg den 23 april 2010

Av Heidi - 23 april 2010 22:16

Har inte hänt så mycket i dag, fick sovmorgon och sen åt vi lunch innan vi var ut en liten vända. M fixade A´s cykel genom att sätta på reflexer, T sov i vagnen och jag var super sugen på kaffe. Men A hann med att ritat med asfaltskritorna på baksidan, gunga och cykla ett par varv innan hennes mor ville upp för att dricka kaffe  .


I morgon är det konfirmation i västerås, tjejernas kusin konfirmerar sig kl 14 ska vi vara i kyrkan. Och jag hoppas verkligen att T vill sova just under den tiden. Men det brukar ju vara den tiden hon somnar och sover sina 3 timmar. A har redan berättat för mig att hon minsann ska sitta med farmor och farfar.

Jag är t.om klar med vad vi tjejer ska ha för kläder, sambon får bestämma själv. Det enda jag måste komma ihåg är att köpa ett kort och blommor.


Nehe om man skulle hoppa in i duschen, så slipper jag tvätta håret i morgon. Tvättar jag det i kväll så hinner jag platta till det under natten. För om jag blåser det tort så blir det ändå så svårt att platta med plattången. Usch det är inte alls roligt att ha så tjockt hår som jag har, och ännu tråkigare är det på sommaren.

Appropå hår, jag klippte luggen på A och en aningen kortare mot vad jag brukar klippa och jag måste säga det själv...h-lvete vad söt hon blev, jag skulle ha blivit frissör i stället för undersköterska.


So long


//Heidi

This is me


Jag är mamma till två illbattingar. När jag inte är hemma och är mammaledig så jobbar jag som undersköterska i hemtjänsten.

Jag bor i lägenhet tillsammans med min sambo och barnen förstås. På fritiden försöker vi att vara vid våran stuga så mycket vi h

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards